Tigerkaka

Gillar du både vanilj och choklad, och du kan inte bestämma dig? Då är tigerkakan perfekt: en sockerkaka med blandning av båda två!
Ingredienser:
50 g smör/margarin
2 ägg
2dl strösocker
1 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1 ½ tsk bakpulver
Vaniljsmak
1 tsk vaniljsocker
Chokladsmak
2 msk kakao
Gör så här:
2. Smält smöret på låg värme
3. Vispa ägg och socker krämigt och tillsätt mjölken, mjölet, bakpulvret och det smälta smöret.
4. Häll över hälften av smeten i en annan bunke.
5. Tillsätt kakao och vaniljsocker i varsin del smet.
6. Häll först den ena smeten, sedan den andra ovanpå. Dra en gaffel genom kakan så att vanilj och choklad blandas.
7. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min. Låt svalna och servera.